Papa van onze school (Floris) organiseert dit mee...dus vandaar dat we hiervoor even reclame maken.

Meer lezen

Basisschool De Fontein Sint-Niklaas heeft de omslagfoto bijgewerkt.

Meer lezen

Het vijfde eetfestijn was weer onvergetelijk...dankzij jullie allen. Dank voor de steun, onder welke vorm ook...

Het is bijna zover: zaterdag = eetfestijn.
Omdat er vele zieke ouders en leerkrachten zijn vraagt de ouderraad extra helpers. Alle helpende handen voor vrijdag, zaterdag of zondag zijn meer dan welkom.
Wil je ons uit de nood helpen? Zeg het aan een leerkracht of schrijf je naam op het helpersbord in de blauwe poort. Alvast heel erg bedankt!

Gisteren genoten van een vrije dag? Onze juffen en meesters en meneer directeur zijn gisteren op bezoek geweest bij een andere changemakerschool: Kosmos in Antwerpen.
Ze mochten daar proeven van de manier waarop zij daar werken en mochten op speeddate met enkele kinderen (zie foto). Het was een heel leerrijke ervaring! Binnenkort komen de leerkrachten van Kosmos ook eens bij ons op bezoek.

Meer lezen

Nu zaterdag hebben we ons vijfde eetfestijn. Mooi als je er ook deze keer weer bij bent. We investeren deze keer in onze kleuterspeelplaatsvergroening. Naast jullie bijdrage willen we toch nog wel even onze sponsors danken en in de kijker zetten...

Meer lezen

We worden klimaatvriendelijker als jullie ervoor stemmen ons schooldak te nomineren voor het plaatsen van zonnepanelen...

Meer lezen

Nog niet ingeschreven voor het eetfestijn?

Het kan nog hoor... maar niet meer voor de shift van 17 uur (deze is volzet...) kies dan nog snel een ander moment...

Het eten en de gezelligheid zullen zeker even groot zijn...

Want de Fontein Hout van u...

Wat groeit er